HET RITCH-NETWERK IS EEN ECO-SYSTEEM

Dit wil zeggen dat er verschillende bedrijven aandeelhouder zijn binnen Ritch die hun eigen expertise hebben op een bepaald gebied dat Ritch kan helpen groeien. Elk bedrijf heeft ook zijn eigen netwerk waardoor het hele systeem ervoor zorgt dat we aanvullend

werken en samen groeien.

En niet alleen wij want dankzij dit ecosysteem is ons netwerk groter en sterker dan het normaal zou zijn, groter dan onze bestaande leden. Bovendien is de expertise binnen Ritch Netwerk een meerwaarde voor alle klanten.

ONS VERHAAL

Ons verhaal is opgericht door Daisy Lynch.

Ze is expert op het gebied van netwerken en inclusie. Haar expertise ligt ook in het werken met mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking, dakloze mannen/vrouwen en andere mensen die het minder makkelijk hebben dan anderen.

Haar ervaring?

Na een 12 jaar lange periode ziekte wist ze dat ze meer wou doen voor onze maatschappij. En dat deed ze ook door het opstarten van Ritch. Lees het volledige verhaal en de achtergrond op haar  persoonlijke website:

www.DAISYLYNCH.com

ONZE WAARDEN

PERSOONLIJKE REVIEW OVER ONZE FOUNDER DOOR
FREDERIK DENECKERE, MANAGER UNDER ARMOUR

POSITIVITEIT

We streven ernaar om bij iedereen een positieve vibe achter te laten. We hechten veel belang aan communicatie die in lijn is met de wet van de aantrekkingskracht. 'Kap geen bomen om' verwoorden wij als 'red de bomen'.

VERTROUWEN

We hechten veel belang aan vertrouwen binnen ons team en naar onze partners en leden toe. We kijken er op toe dat onze cirkel gezond blijft om zo ook tot een gezond netwerk en een gezonder organisatie te komen.

OPRECHTHEID

Eerlijk zijn over wie je bent, je waarden, je missie en je visie is standaard bij ons. Dat valt niet altijd in goede aarde bij sommigen maar het trekt wel de juiste mensen aan. Oprecht zijn en trouw zijn aan onszelf is de manier om het bedrijf vooruit te duwen.

SOLIDARITEIT

We zijn inclusief. Dit wil zeggen dat we onze give-back acties niet alleen richten naar kwetsbare doelgroepen maar ook naar eigen leden indien zij problemen ondervinden. Soms is de 'buurman' de persoon die het net heel zwaar heeft. Wij zijn er.

“Only by binding together as a single force will we remain strong and unconquerable”